Nyhed

Nye integrationer gør Agenda Production mere brugervenligt end nogensinde!

Vi har brugt de sidste måneder på at udvikle en række nye funktioner i Agenda Production, hvor brugervenlighed og integrationen med ESDH-systemer som WorkZone og SBSYS har været det gennemgående fokus. Samtidig har vi sammen med FirstAgenda arbejdet på at forbedre sammenhængen med FirstAgenda Prepare, så den samlede løsning bedst muligt understøtter hele processen omkring møder og dagsordener.

”Vi ønsker at gøre hele mødekoordinationen så automatisk og lettilgængelig som muligt, hvilket har været drivkraften bag vores store fokus på integrationerne med de eksisterende systemer i det offentlige," fortæller Morten Randrup fra Ditmer.

Agenda Production er udviklet med henblik på at automatisere og skabe sammenhæng i de mange processer, der finder sted i arbejdet med mødekoordinering. Dette indebærer en forbindelse helt fra udarbejdelsen af dagsordener helt frem til udgivelse sidst i processen. De nye funktioner har til formål at fremme denne målsætning yderligere og de er som følger:

Integration mellem Agenda Production og KMD WorkZone

Med den nye 2-vejsintegration kan brugerne, her i blandt sagsbehandlere, håndtere dagsordenspunkter og publicering direkte i WorkZone - uden at skulle åbne Agenda Production. Det gør arbejdet med dagsordener mere effektivt, da integrationen minimerer skift mellem systemer. Samtidig vil brugerne have alle dokumenter samlet i WorkZone, og dermed et forbedret overblik.

”Med integrationen kan brugerne spare tid og samtidig drage fordel af alle Agenda Productions funktioner, direkte fra KMD WorkZone”

Morten Randrup

Head of Business Development hos Ditmer

Outlook kalenderintegration

Flere offentlige institutioner som universiteter, regioner og kommuner, planlægger en årskalender for deres faste møder, hvilket var inspirationen bag Agenda Productions integration med Microsoft Outlook. Dermed kan den dagsordensansvarlige sende mødeindkaldelser ud, hvorefter modtagerne kan acceptere eller afvise invitationen, som de allerede gør med deres øvrige møder. ”Nu har den dagsordensansvarlige muligheden for at oprette faste møder for hele året med blot et enkelt klik, hvilket vil være en væsentlig effektivisering af arbejdsgangen,” fortæller Morten Randrup.

 

Nyt design

En ny og forbedret brugergrænseflade i Agenda Production er lige blevet lanceret. Den sikrer en øget brugervenlighed og gør systemet lettere tilgængeligt.

”Nu har den dagsordensansvarlige muligheden for at oprette faste møder for hele året med blot et enkelt klik, hvilket vil være en væsentlig effektivisering af arbejdsgangen."

Morten Randrup

Head of Business Development hos Ditmer

Samarbejde med FirstAgenda

Vi deler lokaler med FirstAgenda til daglig, så et tæt samarbejde er let at have kørende. Aktuelt bruger vi samarbejdet til at skabe endnu bedre sammenhæng mellem FirstAgenda Prepare og Agenda Production. De nye funktioner og en endnu bedre sammenhæng med FirstAgenda Prepare giver markedets ubestridt bedste digitale understøttelse af mødeprocesser.

Vil du høre mere om hvordan Agenda Production kan hjælpe dig? Tilmeld dig webinaret!

Tilmeld mig nu