Odense: 28. september 2017 - 10:00 til 17:00

Ditmer Talks / Digitaliseringsmessen 2017

Ditmer rykker den 28/9 til Digitaliseringsmessen 2017 i Odense. Ses vi?

Når Digitaliseringsmessen 2017 løber af stablen i Odense Congress Center torsdag den 28. september, er vi som vanligt klar i bedste holdopstilling. På Ditmers stand kan du blandt andet møde Johan, Kenneth, Lisbeth og en række andre af vores udviklingskonsulenter, der er klar til at inspirere, rådgive og svare på spørgsmål. Vi holder igen i år Ditmer Talks i mødelokale 4 og 6.

Du er velkommen til at skrive til Johan Bitsch Nielsen eller Morten Ditmer på forhånd, hvis du har nogle konkrete udfordringer, du gerne vil tale om. Som noget nyt har vi i år valgt at dele standen med First Agenda, som præsenterer en ny app, der med bl.a. talegenkendelse og kunstig intelligens kan ændre måden vi holder møder på.

Du kan hente det samlede program her: Ditmer Talks 2017

Store Scene

Interaktiv keynote: Vellykket digitalisering i praksis

Kom og deltag i Digitaliseringsmessens første interaktive keynote, når vi på en 20-minutters interaktiv workshop sammen med jer udforsker god praksis og konkrete erfaringer med vellykket digitalisering i det kommunale Danmark. Hvilke erfaringer har andre gjort sig, som du kan lære af? Som deltager modtager du efterfølgende en analyse med workshoppens resultater. Medbring din hjerne og din smartphone!

Direktør Johan Bitsch Nielsen, Ditmer A/S

Ditmer Talks // Lokale 4

10:55 – 11:15

Det lærte vi ved at bygge en barselsløsning i DitmerFlex

Aabenraa Kommune har gennem noget tid bygget forskellige digitaliseringsløsninger baseret på DitmerFlex-platformen. Hør Hans Henrik Lerbæk Schneider fra Aabenraa Kommune fortælle, hvordan kommunen konkret har grebet arbejdet an med at bygge en løsning til digitalisering af arbejdsgangene omkring barsel, samt hvilke erfaringer de har gjort sig i processen.

Digitaliseringskonsulent Hans Henrik Lerbæk Schneider, Aabenraa Kommune

11:45 – 12:05

First Agenda: Ny mødeløsning til din smartphone

First Agenda har udviklet en mødeløsning, der ved hjælp af den nyeste teknologi inden for bl.a. talegenkendelse og machine learning gør op med de traditionelle og ressourcekrævende måder, vi holder møder på i dag. Med revolutionerende teknologi kan du fastholde viden fra dine møder, slippe for at skrive referater og søge lyd og tekst fra dine møder. Kom og vær med når direktør Kasper Lyhr præsenterer First Agenda Phone. Han dykker ned i teknologien og giver et indblik i, hvordan talegenkendelse kan effektivisere jeres mødeprocesser.

Direktør Kasper Lyhr, First Agenda A/S

13:25 – 13:45

Digitalisér jeres borgerdialog med LetDialog

Hvordan styrker man en koordineret indsats og skaber en effektiv kommunikation på tværs af parterne i børnesager, uden at der går bureaukrati og digital post i den? I otte Danske kommuner er svaret det tværfaglige dialogværktøj LetDialog, der gør det muligt at kommunikere enkelt og hurtigt mellem forældre, lærere og fagpersoner via mobiltelefonen. I oplægget fortæller Jane Ditmer om LetDialog, der er udviklet af Ditmer i samarbejde med tre danske kommuner.

Konsulent Jane Ditmer, Ditmer A/S

14:15 – 14:35

Derfor skal I droppe jeres blanketsystem

Det giver ikke længere mening at betragte blanketsystemer isoleret. Drop blanketsystemerne og tænk i stedet for i digitalisering af de tilhørende arbejdsprocesser. Morten Ditmer viser eksempler på digitalisering af de arbejdsprocesser som understøtter sagsbehandlingen af henvendelser via KL-blanketter og drøfter, hvordan arbejdet kan gribes an.

Direktør Morten Ditmer, Ditmer A/S

Ditmer Talks // Lokale 6

10:30 – 10:50

Byg selv drag ’n’ drop-workflows med integration til 30 systemer

I oplægget fortæller Torsten Boye om Ditmers digitaliseringsplatform DitmerFlex, der på enkel og fleksibel vis digitaliserer arbejdsgange og blanketter i kommuner og andre offentlige organisationer. DitmerFlex integrerer til 30 offentlige it-systemer og gør det muligt for medarbejderne selv løbende at oprette nye digitale formularer og selvbetjeningsløsninger og tilrette de eksisterende løsninger.

Udviklingskonsulent Torsten Boye, Ditmer A/S

11:20 – 11:40

Digitalisering af politiske møder: Næste generation

Ud fra de 4 P’er Production, Publishing, Presentation og Participation arbejder Ditmer sammen med bl.a. Randers og Vejle Kommune på næste generation af digitalisering af politiske møder.

Kom og hør om bedre digital understøttelse af både dagsordenproduktion, publicering på web, digital mødeledelse og involvering af borgere i den politiske proces baseret på bl.a. Agenda Management og First Agenda.

Implementeringskonsulent Morten Randrup, Ditmer A/S

13:00 – 13:20

Når lean ikke virker – hvordan forbedrer vi så effektiviteten?

Mange har gennem årene forsøgt sig med at oversætte Lean til kommunal administration og oftest er forsøgene fejlet. Det er der gode grunde til. Hør mere om dem og få bud på, hvordan man så kan arbejde systematisk med at løfte kvalitet og effektivitet i kommunale administrative processer, når man digitaliserer.

Indehaver Peter Jahn, QRM Danmark og Direktør Morten Ditmer, Ditmer A/S

13:50 – 14:10

Introduktion til Design Thinking i kommunal digitalisering

Ambitionerne for kommunal digitalisering bliver stadig højere. Efterhånden er der kommet godt styr på teknologien, så nu er udfordringen at få skabt sammenhængende oplevelser for brugerne af løsningerne. Brugeres behov og adfærd lader sig vanskeligt forudsige og planlægge, så vores almindelige projektmodeller kommer til kort. Design Thinking tilbyder et agilt alternativ, som med involvering af rigtige brugere i styrede og effektive processer, maksimerer sandsynligheden for løsninger, som faktisk nytter noget i praksis. Få en introduktion til tankegangen, som også hænger sammen med begreber som servicedesign og UX.

Forretnings- og proceskonsulent, Kenneth Fiil, Ditmer A/S

14:40 – 15:00

First Agenda: Ny mødeløsning til din smartphone

First Agenda har udviklet en mødeløsning, der ved hjælp af den nyeste teknologi inden for bl.a. talegenkendelse og machine learning gør op med de traditionelle og ressourcekrævende måder, vi holder møder på i dag. Med revolutionerende teknologi kan du fastholde viden fra dine møder, slippe for at skrive referater og søge lyd og tekst fra dine møder. Kom og vær med når direktør Kasper Lyhr præsenterer First Agenda Phone. Han dykker ned i teknologien og giver et indblik i, hvordan talegenkendelse kan effektivisere jeres mødeprocesser.

Direktør Kasper Lyhr, First Agenda A/S

Praktisk info

Mødelokale 4 kan rumme ca. 20 deltagere og Mødelokale 6 kan rumme ca. 60 deltagere.
Kom derfor i god tid, hvis du vil være sikker på en siddeplads :)

Det er ikke nødvendigt med tilmelding og det er gratis at deltage i vores Ditmer Talks.
Visse oplæg vil blive filmet og det er muligt at modtage link til optagelsen efterfølgende.

Afleverer dit visitkort eller navn og email ved døren til lokalet :)