Sammen med home a/s har Ditmer udviklet en iPad-løsning, der giver ejendomsmæglerne adgang til statistikker og informationer i marken.

Ejendomsmæglerkæden home a/s har bygget iPad-løsningen iPortal, der giver mæglerne hjælp til at fastsætte prisen i marken med kunden ved hjælp af en række opdaterede statistikker og informationer. Løsningen er udviklet i tæt samarbejde med Ditmer, og mæglerne er begejstrede for den mobile løsning, som løbende udvikles.

"Jeg får et vildt hurtigt overblik. Det sparer tid. Det er hurtigt at sortere og udpege referenceejendomme. Jeg bruger det hele, når vi sidder ved bordet og tager prissnakken. Kunden kan se udviklingen på en graf. Det virker supergodt," siger butikschef Torben Hansen fra home Bjerregaard & Co på Amager.

Lige ved hånden

Med iPad-løsningen har mæglerne salgs- og udbudsstatistikker og markedstrends lige ved hånden sammen med relevante dokumenter, forretningspræsentationer og boligvideoer. Kunderne er også imponerede over løsningen.

"Jeg får mange kommentarer i stil med 'det er godt nok smart, det der'. Det er vejen frem. Det virker professionelt. Dialogen om prisen er meget nemmere at gå til, fordi vi kan dokumentere og visualisere det hele for kunden," fortæller mægler Per Storgaard fra home i Sønderborg.

En strategisk platform

iPortal er integreret med ejendomsmæglerkædens øvrige systemer og kan anvendes både online og offline. På kædekontoret er der ingen tvivl om, at den mobile løsning er fremtidens strategiske platform, der giver større effektivitet, højere kvalitet i prisfastsættelsen og mere tilfredse kunder.

"Løsningen sikrer mindre forberedelse, bedre dokumentation, bedre muligheder for præsentation, bedre kvalitet og hurtigere opfølgning i forbindelse med mægleres salgsvurderinger. I sidste ende får kunderne en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig rådgivning," siger analyseansvarlig Hans Henrik Buchreitz fra home a/s

Ditmer har arbejdet sammen med home a/s i en årrække om udvikling af kædens CRM-system home Portal og har blandt andet også udviklet en iPhone-app til kædens mæglere.