Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

DitmerFlex – automatisering gjort enkelt

DitmerFlex hjælper dig effektivt fra simpel digitalisering af papirblanketter til automatisering af arbejdsgange med softwarerobotter og integration.

Rejsen mod automatiserede arbejdsgange

5

Brugervenligt

Sæt det første workflow i drift – allerede på dag 1

Markedsledende

Markedets mest komplette platform til automatisering af arbejdsgange

Fleksibelt interface

Byg selv formularer og workflows i FlowDesigner – tilpasset din arbejdsplads

Nem at implementere

Succesfuld implementering i din organisation med hjælp fra vores team

Compliant

DitmerFlex bygger på åbne standarder, og lever selvfølgelig op til GDPR

Omfattende Procesbank

100 automatiseringer, som andre virksomheder succesfuldt har implementeret

5

Prøv en DitmerFlex-demo i 30 dage

Vil du gerne prøve de mange funktioner og opsætte de første workflows, inden du beslutter dig for om DitmerFlex er det rigtige for din virksomhed? Så opret en demokonto og prøv dig frem i 30 dage.

 

5

Kunderne siger:

Københavns Universitet, Vejle Kommune, Aabenraa Kommune og Randers Kommune er blot 4 af mere end 70 virksomheder, som sætter pris på mulighederne i DitmerFlex

"Vi er i stand til hurtigt og fleksibelt at digitalisere manuelle arbejdsgange" - Hans Schneider - Aabenraa Kommune

5

Hvor bruges DitmerFlex?

Horsens kommune tog styring over deres digitalisering med DitmerFlex

Implementeringen af DitmerFlex har gjort Horsens Kommune i stand til selv at digitalisere interne og eksterne arbejdsgange – både nu og i fremtiden. Dette har betydet en digitalisering af over 125 arbejdsgange siden DitmerFlex først blev taget i brug. 

 

LÆS HELE CASEN

5

Start med 100 indbyggede automatiseringer

Vi har samlet 100 automatiseringer, som anvendes hos andre virksomheder, i en procesbank. Automatiseringerne kan du bruge direkte, eller udbygge til dit eget set-up i Ditmerflex flowdesigneren.

Procesbanken omfatter arbejdsgange inden for forskelllige domæner og brancher, f.eks. HR i en virksomhed eller Teknik og Miljø i en kommune.

5

DitmerFlex er let at gå til, det er let at implementere, og det er super nemt at komme i gang med. 

Heidi Johansen • Randers Kommune

5

Kundeklub

Som DitmerFlex-kunde blir du inviteret med i kundekluben, hvor vi jævnligt mødes til dialogmøder. Her deler vi erfaringer med hinanden og samler input til forbedring af DitmerFlex.

Alle DitmerFlex-kunder har desuden adgang til et lukket online-forum, hvor man kan dele viden om digitalisering af arbejdsgange med hinanden.

Næste Kundeklubmøde: Efteråret 2019

5

Ønsker du en oversigt over vores prismodel?

5

Drift og support

DitmerFlex er Software-as-a-Service som afvikles i vores ISO27001-certificerede datacenter. Du tilgår DitmerFlex gennem din browser og kan bruge de mange forskellige snitflader til integrationer. Du får automatisk adgang til opgraderinger og skal ikke bøvle med installation og serverversioner. Samtidig får du adgang til gratis fair use support.

Vil du bruge mere avancerede løsninger og integrationer, har vi etableret integrationer til de løsninger, der er tilgængelige på internettet, og vi kan etablere integration til de on-premise løsninger, du selv måtte have kørende.

Har du særlige behov, som kræver en on-premise-installation af DitmerFlex i dit eget datacenter, så kontakt os for en dialog om mulighederne.

5

Jeg vil gerne kontaktes