Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

Effektiv administration af parkering

ParkeringsAdm digitaliserer administrationen af parkeringslicenser fra registrering og betaling til vedligeholdelse og opsigelse. På den måde kan du frigøre ressourcer fra den aktive sagsbehandling, uden at gå på kompromis med en god service.

Bedre kundeservice

Skiftet fra papirbårne licenser til digitalisering af hele arbejdsgangen frigiver ressourcer hos kundeservice. Samtidig kan I fokusere på at skabe bedre og sammenhængende kundeoplevelser.

Skab nye parkeringsprodukter

ParkeringsAdm gør det muligt at sammensætte forskellige, nye produkter alt efter dine brugers behov – om det er en virksomhed, medarbejder eller beboer. Du kan definere licenser til forskellige områder, prisklasser, køretøjer og tidsrum.

Gør det nemt for dine brugere

ParkeringsAdm giver jeres brugere frihed til at købe, ændre og opsige en licens hvor som helst, og når som helst – uafhængigt af åbningstiderne i kundeservice og helt uden ventetid.

Reduktion af fejl

Med en digitalisering af administrationen sikres at dine brugere får en ensartet sagsbehandling. Her sørger ParkeringsAdm for at indhente de nødvendige informationer på de rigtige tidspunkter.

Vil du høre mere om, hvordan ParkeringsAdm kan hjælpe jer?

Udviklet til web og mobil

Med forståelse for jeres brugere er løsningen også udviklet til smartphones. Således er det muligt for brugerne at købe, ændre og opsige en licens på farten. Med ParkeringsAdm får du desuden mulighed for at sende SMS, så du nemt kan komme i kontakt med dine brugere.

 

Gennemtestet løsning

ParkeringsAdm er brugertestet for at sikre, at løsningen imødekommer deres behov. Resultatet er et nemt onboarding og købs-flow, der giver brugeren en god kundeoplevelse.

 

10

Alt hvad du skal bruge i dit parkeringssystem

- Konfigurerbare parkeringsprodukter

- Online betaling

- Fakturering

- Kommunikation med brugere (E-mail, SMS)

- Integration til parkeringskontrol

10

Styr på sikkerheden

ParkeringsAdm hostes i et dansk ISO27001-certificeret datacenter og er designet til at overholde GDPR. Ditmers processer er compliant med ISO27001-frameworket og Ditmer er underlagt årlig it-revision efter ISAE3402-II.

10

Få mere at vide når der er nyt om ParkeringsAdm

10
Vil du vide mere om hvordan du kommer i gang med ParkeringsAdm, få en snak med Kasper.
Kasper Ibsen Hansen
Senior Projektleder