Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

Få kontrol over jeres tolkebookinger

Med SprogTolk er det slut med lange telefonkøer for at bestille en tolk til en borger. SprogTolk effektiviserer dine arbejdsgange, og giver dig mulighed for selv at varetage hele bookingprocessen fra start til slut.

Komplet overblik over tolkninger

I SprogTolk kan du se alle tidligere og fremtidige bookinger for egne og freelancetolke. På den måde har du alle informationer samlet et sted, og du slipper for koordinering frem og tilbage.

Vælg den rigtige tolk til opgaven

Du kan sætte krav til tolkningen ved at vælge sprog, dialekt, køn, og hvorvidt det skal foregå gennem fremmøde, video eller telefon. Således sikrer du, at borgeren får den rette service.

Giv medarbejdere adgang til at booke

SprogTolk tilbyder en enkel administration, hvor du kan styre, hvem der skal have mulighed for at booke tolkninger. Herved kan du være sikker på, at de rigtige personer foretager bookingerne.

Nemt at fakturere

Systemet kan danne faktureringsgrundlag, så du kan varetage afregningen for de forskellige tolkninger.

Vil du høre mere om, hvordan SprogTolk kan hjælpe jer?

8

Det nye system holder styr på hele bookingprocessen, lige fra en rekvirent bestiller en tolk, til tolkningen skal faktureres. Dermed slipper vi en for række manuelle arbejdsgange i administrationen, hvilket uden tvivl vil give store besparelser. Alene vores kontorassistent vil formentlig kunne spare 3-4 arbejdsdage om måneden.

Lene Lundstrøm
Koordinator, Aarhus Kommunes Tolkeservice

LÆS CASEN HER

10

Sådan foregår bookingprocessen

10

Bedre samarbejde med tolkene

SprogTolk hjælper også tolkene med at skabe bedre overblik over deres aftaler, da koordineringen ikke længere foregår over telefonen. Med digitalisering af hele bookingsprocessen kan de nemmere styre deres opgaver, og levere en højere service.

 

Allerede efter den første uge med løsningen kunne vi mærke, at vi havde markant færre opkald og dermed bedre tid til at tage os af dem, der ringer.

Jacob Grambo Larsen
Chefkonsulent, Dansk Flygtningehjælp

LÆS CASEN HER

5

Cases

SprogTolk bruges af blandt andet Aarhus Kommune, Odense Kommune, Region Syddanmark og Dansk Flygtningehjælp.

5

Compliance og sikkerhed

SprogTolk hostes i et dansk ISO27001-certificeret datacenter og er designet til at overholde GDPR. Ditmers processer er compliant med ISO27001-frameworket og Ditmer er underlagt årlig it-revision efter ISAE3402-II.

Få mere at vide når der er nyt om SprogTolk

5
Vil du vide mere om hvordan I kommer i gang med SprogTolk? Så tag kontakt til Kasper.
Kasper Ibsen Hansen
Senior Projektleder