Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

Få overblik over eleverne med EduAdm

Elevadministrationssystemet EduAdm giver komplet overblik over kommunens elever fra erhvervsuddannelserne og gør det nemmere at overholde den nye databeskyttelsesforordning.

 

Komplet overblik over elever

Med EduAdm er det slut med at lede efter informationer om kommunens elever i lister, Excel-ark og mapper. Administrationssystemet giver uddannelsesteamet et samlet overblik over optag, hold, elever samt kapacitet og belægning på praktikstederne, og uddannelsestemaet kan på få sekunder trække statistikker ud på hold- og individniveau om alt fra fravær til lønstatus. Alle lister kan trækkes ud til Excel.

Automatiserede arbejdsgange

EduAdm automatiserer de tidskrævende, manuelle arbejdsgange omkring tildeling af praktiksteder og udløb af prøvetider, hvilket frigør ressourcer i uddannelsesteamet. Løsningen gør det muligt at oprette et større antal dokumenter med et enkelt klik og giver løbende påmindelse over eksempelvis elever. Det er muligt at få elever og dokumenter automatisk overført til kommunens ESDH-system.

Nem og hurtig kommunikation

EduAdm gør det nemt at kommunikere med eleverne, og uddannelsesteamet kan i én arbejdsgang at sende meddelelser til eleverne på mail og SMS. Løsningen kan både bruges til at kommunikere med elever enkeltvis og med større grupper på én gang, og al kommunikation med eleverne arkiveres. Dermed kan uddannelsesteamet altid kan gå tilbage og finde kommunikation med en given elev om et givet emne.

Understøtter databeskyttelsesforordning

Med EduAdm kan fortrolige oplysninger som eksempelvis uddannelsesaftaler sendes sikkert til eleverne via e-Boks uden at skulle bruge e-mail. Dermed understøtter løsningen den nye databeskyttelsesforordning. Eleverne kan underskrive dokumenter online med NemID, og løsningen holder styr på alle data omkring elever og uddannelsesforløb.

CASE • HOLBÆK KOMMUNE

Holbæk: Samler alle informationer ét sted

”Vi havde behov for at få overblik over alle elever, hold og praktiksteder ét sted, og det har vi fået med EduAdm. Systemet samler alle informationer ét sted, hvilket letter vores arbejde meget i uddannelsesteamet.”

Uddannelsesansvarlig Helle Andersen fra Holbæk Kommune

Læs de fire cases her

CASE • RANDERS KOMMUNE

Randers: Jeg ville nødig undvære det

”I gamle dage kunne vi bruge lang tid på at opdatere holdlister, sende breve ud til eleverne og holde styr på de mange papirer, men det er slut med EduAdm. Jeg ville nødig undvære det i dag, hvor løsningen samler alle informationer omkring eleverne lige fra stamdata til uddannelsesaftaler.”

Administrativ assistent Henny Bidstrup Møller, Randers Kommune

Læs de fire cases her

CASE • FAVRSKOV KOMMUNE

Favrskov: Vi er blevet helt papirløse

”Vi er blevet helt papirløse, og alle informationer lige fra CPR-numre til holdlister ligger inde i EduAdm. Det gør det let at ansætte nye elever og administrere praktiksteder, fordi alt er samlet ét sted. Samtidig er vi i uddannelsesteamet ikke afhængige af at være fysisk på kontoret.”

Uddannelsesansvarlig Irene Winther, Favrskov Kommune

Læs de fire cases her

CASE • SKANDERBORG KOMMUNE

Skanderborg: Giver et fantastisk overblik

”Løsningen samler alle stamdata om vores elever og giver et fantastisk overblik. Vi sparer en række arbejdsprocesser i hverdagen, fordi vi kan styre tildeling af praktiksteder, få overblik over økonomien og kommunikere med eleverne i det samme system.”

Uddannelsesansvarlig Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune

Læs de fire cases her

KOM IGANG

Hurtigt at komme igang

EduAdm er webbaseret løsning, hvilket betyder, at der ikke er noget, der skal installeres. Det er derfor hurtigt at få adgang og komme i gang med at bruge løsningen, og uddannelsesteamet er typisk selvkørende efter 2-3 undervisningsdage.

Systemet er sikkert og understøtter overholdelse af den nye databeskyttelsesforordning. Uddannelsesteamet aftaler med Ditmer, hvilke funktioner der er behov for at starte med. Investeringen er den samme, uanset hvor mange elevtyper kommunen har, og hvor mange medarbejdere der bruger løsningen.

Download PDF om EduAdm

Vil du vide mere om EduAdm og se en demo af systemet, så kontakt Mikkel :)
Mikkel Bjerregaard
Forretningsudvikler og projektleder