Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
25. maj 2016

Digitale arbejdsgange i Tønder

Med løsningen DitmerFlex digitaliserer medarbejderne i Tønder Kommune selv de administrative arbejdsgange.

En typisk kommune har mange manuelle arbejdsgange i administrationen, som involverer tidskrævende udfyldelse af papirblanketter og indtastning af informationer i flere systemer. I Tønder vil man nu komme de manuelle arbejdsgange til livs med digitaliseringsplatformen DitmerFlex.

”Der er et stort behov for, at vi digitaliserer de manuelle arbejdsgange i administrationen, fordi medarbejderne bruger meget tid på dem i det daglige. Derfor har vi søsat et digitaliseringsprojekt, hvor vi i første omgang starter med at digitalisere indberetning af kørsel, sygefravær og ansættelser,” siger digitaliseringskonsulent Christina Brøns Sejersen fra Tønder Kommune.

Opretter selv nye arbejdsgange

Projektet gennemføres på basis af digitaliseringsplatformen DitmerFlex, der også benyttes af kommunerne Horsens, Vejle, Hjørring og Silkeborg. Platformen er ikke mindst valgt på grund af den fleksibilitet, som løsningen får på længere sigt.

”Med DitmerFlex bliver vi ikke fastlåst til nogle bestemte arbejdsgange, som det er tilfældet med de fleste andre løsninger på markedet. Vi kan selv oprette nye arbejdsgange og udbygge løsningen fremadrettet, hvor der giver mening. Samtidig er Ditmers konsulenter gode til at gå nye veje og tænke ud af boksen, hvilket er en stor fordel, ” siger Christina Brøns Sejersen.

Forud for implementeringen er gået et forløb, hvor vi i Ditmer har været med til at kvalificere udvælgelsen af de første arbejdsgange og opbygge den interne organisation omkring projektet. I den kommende tid skal vi på workshops undervise kommunens folk i, hvordan de digitale blanketter opbygges og sættes i drift. 

Vil du læse mere?

Med løsningen DitmerFlex har Horsens Kommune digitaliseret en række manuell
Vejle Kommune har digitaliseret de manuelle arbejdsgange på HR-området med
Vejen Kommune siger nu farvel til papirblanketterne i administrationen og s
Vil du vide mere om DitmerFlex? Så tag fat på Mikkel!
Mikkel Bjerregaard
Forretningsudvikler og projektleder