Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
07. oktober 2015

eDagsorden bliver til First Agenda

Ditmers digitale mødeløsning eDagsorden er netop blevet skilt ud i det selvstændige selskab First Agenda A/S.

Ditmers digitale mødeløsning eDagsorden er netop blevet skilt ud i det selvstændige selskab First Agenda A/S for at øge fokus på udviklingen af produktet og få det ud til flere i Danmark og udlandet. Samtidig skifter løsningen navn til First Agenda på alle markeder, herunder det danske.

”eDagsorden er en succes i Danmark og er godt på vej til at blive det i Norge, men der er et stort potentiale for at få eDagsorden længere ud i verden, så flere brugere får gavn af løsningen. Derfor udskiller vi nu eDagsorden i et selvstændigt selskab, som udelukkende bruger kræfterne på udvikling af produktet. Samtidig bruger vi anledningen til at omdøbe løsningen til First Agenda på alle markeder, så der bliver genkendelighed på tværs af landegrænser,” siger direktør Johan Bitsch Nielsen fra Ditmer.

Bor fortsat i Aarhus

Som kunde, bruger eller samarbejdspartner kommer man ikke til at mærke andet til skiftet, end at eDagsorden-logoet ændres til et First Agenda-logo i appen og på websitet. Alle medarbejdere i Ditmers eDagsordens-team flyttes over i det nye selskab, som fortsat bor under samme tag som Ditmer i Aarhus. Alle medarbejdere beholder deres telefonnumre, ligesom supportnummeret fortsat er 70 259 258.

Adm. direktør i First Agenda bliver Kasper Lyhr, der kommer fra en stilling som direktør i den internationale medieovervågningsvirksomhed Meltwater. Kasper Lyhr er uddannet cand.merc. og har en omfattende erfaring med udvikling og salg af software-as-a-service-produkter på internationale markeder.

Vil du vide mere om dette? Så tag fat på Johan :)
Johan Bitsch Nielsen
CMO / CFO