Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
28. april 2014

Ny udviklertrio på kontoret

Frank, Mikkel og Jan er netop startet som udviklingskonsulenter og er klar til at give den fuld gas. Kommer du forbi og siger hej?

I Ditmer ligger vi ikke på den lade side, når det handler om at ansætte nye talenter. Så hermed velkommen til en Metallica-elskende udviklerhaj, en ESDH-kyndig amatørarkæolog og en svensktalende civilingeniør. Kommer du forbi og hilser på?

Frank Henningsen

Den 39-årige Frank Henningsen er ansat som udviklingskonsulent, hvor han blandt andet skal arbejde med design og udvikling af en ny praktikportal, som Ditmer er ved at udvikle sammen med de danske professionshøjskoler. Frank kommer fra en stilling som Systems Engineer hos den aarhusianske it-virksomhed Systematic, hvor han senest arbejdede med udvikling af en løsning til digital ejendomshandel og en serviceplatform for kommuner og deres it-leverandører.

Frank er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen i Aarhus med speciale i distribuerede realtidssystemer. Han har tidligere arbejdet i it-virksomheden Mobilethink, hvor han arbejdede med styring af mobile enheder, og som softwareudvikler hos Terma. Og så er Frank jernhård anfører på det aarhusianske fodboldhold FC Suffocation, som stadig lever højt på en sejr i 90'erne, hvor alle spillerne havde lige så langt hår som idolerne i Metallica.

Du kan fange Frank på telefon 87 34 22 37 eller mail fhx@ditmer.dk

Mikkel Edelmann Nielsen

Den 36-årige Mikkel Edelmann Nielsen er ansat som udviklingskonsulent, hvor han skal arbejde med den fortsatte udvikling af ESDH-systemet SBSYS, der bruges af 20 kommuner og en region. Mikkel kommer fra en stilling som systemudvikler hos it-virksomheden GoApplicate i Lystrup, hvor han har arbejdet med salgssystemet Online2, der bruges af EnergiDanmark.

Mikkel er uddannet datamatiker fra Aarhus Købmandsskole og datalog fra Aarhus Universitet. Han har tidligere arbejdet som systemudvikler hos firmaet Cetrea, der laver storskærmsløsninger til sygehuse til styring af patientlogistik. Og så er han en ivrig amatørarkæolog, der bruger fritiden på at grave dybt i den danske muld efter oldsager. Måske guldskatten venter lige om hjørnet?

Du kan fange Mikkel på telefon 87 34 22 38 eller mail men@ditmer.dk

Jan Schibler Bökstedt

Den 29-årige Jan Schibler Bökstedt er ansat som udviklingskonsulent, hvor han blandt andet skal arbejde med design og udvikling af SBSYS. Jan kommer fra en stilling som systemudvikler hos it-virksomheden CSC Scandihealth, hvor han senest arbejdede med udvikling af patientadministrationssystemer til Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Jan er uddannet civilingeniør med speciale i multimedieteknologi fra Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Og så har han stolte svenske aner og er dermed den første medarbejder i Ditmer, der kan prale af et velklingende svensk. Välkommen till!

Du kan fange Jan på telefon 87 34 22 39 eller mail jsb@ditmer.dk