Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
18. juni 2014

Nye ildsjæle på kontoret

Vi er glade for at byde velkommen til Thomas, Michael og Hanne. Kom forbi og sig hej!

Sig velkommen til de tre ildsjæle Thomas, Michael og Hanne. Læs nedenfor hvem af de tre der er fritidsastronom, hvem der lige har taget speedbådscertifikat, og hvem der har en hund ved navn Bailey.

Thomas Bach Andersen

Den 27-årige Thomas Bach Andersen er ansat som udviklingskonsulent i Ditmers webteam, hvor han skal deltage i udviklingen af en række forskellige webløsninger. I første omgang tilknyttes han udviklingen af de danske lokalarkivers søgeportal Arkibas, som skal gøre mere end 2,5 millioner historiske billeder og arkivalier tilgængelige på nettet.

Thomas er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Aarhus og kommer fra et job som udvikler i Viborg-virksomheden SportsSys, hvor han har udviklet it-systemer til organisationer som Dansk Boldspil Union og Dansk Håndbold Forbund. Når den ikke står på bits og bytes, er Thomas en engageret fritidsfodboldspiller i den lokale Dronningborg Boldklub i Randers. Og så er han helt sikkert den første i Ditmer, der har en hund ved navn Bailey!

Fang Thomas på  87 34 22 41 eller tba@ditmer.dk

Michael Bojsen-Hansen

Den 26-årige Michael Bojsen-Hansen er ansat som udviklingskonsulent. Michael skal arbejde på en række af Ditmers udviklingsprojekter, blandt andet sammen med ejendomsmæglerkæden home og Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse.

Michael er nyuddannet ingeniør i informations- og kommunikationsteknologi fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, hvor han lavede afgangsprojekt i samarbejde med softwarevirksomheden Mjølner Informatics. I studietiden var han i praktik i firmaet iDeal Development, hvor han var med til at udvikle en række iOS-apps. Og så er Michael en begejstret fritidsastronom, der i bogstaveligste forstand elsker at kigge på sol, måne og stjerner.

Fang Michael på telefon 87 34 22 40 eller mail mbh@ditmer.dk

Hanne Madsen

Den 51-årige Hanne Madsen er ansat som køkkenmedhjælper, hvor hun som en del af Ditmers køkkenteam skal være med til at tilberede og anrette den vanligt velsmagende frokost til de godt 60 medarbejdere. Hanne er oprindeligt uddannet kontorassistent i politiet, men har de i de senere år arbejdet i køkkenet på blandt andet Elbæk Efterskole i Horsens og bofællesskabet Ravnebjerg ved Søvind.

Tidligere har Hanne arbejdet som handicaphjælper og salgsassistent i en boghandel, og fra 2010-13 boede hun i Kosovo sammen med sin mand. Når tiden ikke går med at lave lækkerier i køkkenet, bruger Hanne tiden på børn og børnebørn. Og så er hun blevet noget af en fartdjævel på vandet, efter at hun sidste år tog speedbådscertifikat og købte en lille motorbåd.

Fang Hanne på 45 87 34 44 54 eller ham@ditmer.dk

Vil du vide noget om, hvordan du også kan komme på Ditmer-holdet - så ring til Toke.
Toke Lund Pedersen
Projektchef