Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
03. juni 2015

Nye ildsjæle på kontoret

Så er der nye ildsjæle på kontoret. Kan du gætte, hvem der elsker kød, og hvem giver den gas på mountainbiken i Marselisborgskovene?

Jacob Brinth

Den 33-årige Jacob Brinth er ansat som udviklingskonsulent i Ditmer, hvor han skal arbejde med den fortsatte udvikling af ESDH-systemet SBSYS. Jacob er uddannet diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2009 og kommer fra et job som udvikler hos NTI CADcenter, hvor han blandt andet var med til at udvikle et website med integration til et CAD-program.

Når han ikke sidder foran skærmen, går tiden med at passe familiens nyfødte, som storken leverede i marts. Derudover er Jacob en sucker for at fotografere og at lave mad, som mænd laver det – med masser af kød, forstås.

Fang Jacob på 8734 2244 eller jbr@ditmer.dk

Ebbe Damm Knudsen

Den 24-årige Ebbe Damm Knudsen er ansat som udviklingskonsulent i Ditmer, hvor han i første omgang skal arbejde med den fortsatte udvikling af digitaliseringsplatformen DitmerFlex. Ebbe skal også være med til at udvikle en digital dialogplatform til Billund Kommune - et projekt Ditmer gennemfører i samarbejde med konsulentfirmaet Joint Action.

Ebbe er uddannet diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi fra Aarhus Universitet i 2015 og har tidligere været i praktik hos Ditmer, som han også lavede afgangsprojekt sammen med. I afgangsprojektet udviklede han sammen med to medstuderende en offline-version af netop DitmerFlex.

I fritiden er Ebbe en sportshaj, der kaster sig over alt fra fodbold og håndbold til volleyball og skiløb. Så sent som sidste år vandt Ditmers egen Mikkel Hansen således guld i et forbundsmesterskab i håndbold.

Fang Ebbe på 8734 4497 eller edk@ditmer.dk

Kristian Falkesgaard Ørts

Den 24-årige Kristian Falkesgaard Ørts er ansat som udviklingskonsulent i Ditmer, hvor han blandt andet skal arbejde med iOS-udvikling for ejendomsmæglerkæden Home. Kristian er diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi fra Aarhus Universitet i 2015, hvor han som led i uddannelsen var i praktik i Siemens Wind Power.

I sit afgangsprojekt udviklede han sammen med to medstuderende en offline-version af Ditmers digitaliseringsplatform DitmerFlex. Når programmet ikke står på softwareudvikling, giver Kristian den gas på mountainbiken i Marselisborgskovene og tager gerne en smuttur til udlandet sammen med kæresten, når tiden og økonomien tillader det.

Fang Kristian på 8734 4454 eller krf@ditmer.dk