Ditmer har siden 2000 gennemført +1.300 digitale projekter og er i dag leverandør til mere end 20 brancher.

Vi lykkes, fordi vi investerer i at forstå din virksomhed og jeres fremtidige behov. Det gør vi for at kunne stille de vigtige spørgsmål - som din digitale sparringspartner.

Derfor er konsulenterne både med til kundemøder, den indledende procesafklaring og naturligvis statusmøder. Det er en af nøglerne til at skabe løsninger som passer præcis til din virksomhed.

Disse virksomheder er blevet digitale – med hjælp fra os

Bliv en del af Ditmer

Oplev en arbejdsplads med udvikling, teknologiske ambitioner og fællesskab.

 

Vi er lidt anderledes…

Ditmer er formentlig en anderledes virksomhed, end den du arbejder i nu. Vi ser os selv som et fællesskab, der sammen skaber værdi, og hvor den ultimative succes er, når digitalisering skaber nye muligheder.

Vi tror på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge deres talent, og på, at der skal være plads til at handle uden at skulle spørge om lov hver gang. Det kræver frie rammer, men skaber rum til udvikling, til nye ideer og til en hverdag, hvor vi sammen flytter grænserne. Både vores kunders grænser, men også vores egne.

 

Vil du med på holdet?

Udviklingskonsulent

Erfaren .net udvikler søges

 

Søg uopfordret

Send en mail til Jannie

Kasper Ibsen Hansen

Nysgerrig ?

Tag fat i Kasper

“I Ditmer har vi et super fedt miljø, hvor vi både kan joke og grine med hinanden, men samtidig arbejde med fuld fokus op til en deadline. Jeg er især glad for variationen i mine arbejdsdage, hvor jeg får lov at arbejde på mange forskellige projekter for kunder med hver deres unikke problemstillinger"

Morten - UX- og designkonsulent

3 år hos Ditmer

Ditmer-holdet

Skal du have fat på Janni, eller vil du sende en mail til Morten? Eller vil du egentlig bare gerne se, hvem der udgør Ditmer-holdet? Her finder du kontakt på os alle – vi glæder os til at høre fra dig.