Vi leder efter en udvikler, som ikke er bange for at arbejde med nye teknologier, og sætte dem i spil sammen med vores kunder. Du skal sætte en ære i at levere ”pæn” og afkoblet kode, da vi leverer høj kvalitet og godt håndværk.  Da vi generelt arbejder med Azure og orienterer os mod Cloud First, så er det kun et stort plus hvis du har erfaring med Azure!

Som udvikler vil du komme til at arbejde tæt sammen med en række af vores kunder både i forbindelse med udvikling af helt nye projekter, og videreudvikling af allerede kørende løsninger. Du vil indgå i et mindre team i forbindelse med opgaveløsning. Du arbejder altid sammen med en kollegabåde for at sikre kvaliteten og for at vi kan lære af hinanden. Review, pull requests, retrospektiv bliver en naturlig del af din hverdag hos Ditmer.  

Du kommer til at indgå i vores udviklingsteamet som består af 28 dedikerede kollegaer, som spænder over softwareudviklere, projektledere, arkitekter og UX’ere. Du kommer til at samarbejde med kompetente kolleger som tør udfordre dig på dit håndværk. Vi giver stor frihed under ansvar, og du får derfor rig mulighed for at præge din arbejdsopgaver og ansvarsområder. 

 

 

 

Dine opgaver som udvikler vil bl.a. være:

 • Vurdering af nye teknologier 
 • Nyudvikling i både nye og eksisterende løsninger 
 • Udvikling af ”pæn” og afkoblet front-end og back-end kode 
 • Være kundens løsningsarkitekt 
 • Deltage i afklaring med kunder f.eks. gennem workshops eller dialoger 
 • Estimering af udviklingsopgaver  

Vores forventninger til dig – dine kvalifikationer

Du har som minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Derudover ser vi gerne at:   

 • Du har indgående praktisk erfaring med C# .NET/.NET Core 
 • Du har erfaring/kendskab til agile metoder (Scrum er en fordel) 
 • Du har erfaring med at arbejde i teams  
 • Du har kendskab til ASP.NET MVC 
 • Du har kendskab til SOLID principperne 

Det er ikke afgørende for os, om du har en baggrund som datamatiker, datalog eller softwareingeniør. Til gengæld skal vi kunne se, at der tændes en ild i dine øjne, når vi taler om udvikling, og at du mestrer dit håndværk! Kort opsummeret forventer vi at:  

 • Du er god til at prioritere din tid, og planlægge dine opgaver, som du følger helt til dør 
 • Du har en høj faglig stolthed og er nysgerrig på nye teknologier 
 • Du er god til at sætte dig ind nye ting, og formår at gå fra teori til praksis 
 • Du brænder for dit fag og holder dig opdateret om udvikling og tendenser inden for .NET og webudvikling 

Din opstart

Det er vigtigt for os at du falder godt til allerede fra dag 1. Når du starter tildeles du en mentor, så du hurtigt får et billede af hvordan vi arbejder med vores kunder, og får løbende feedback samtaler med både din mentor og din nærmeste leder. Der er et introforløb klar fra start af, hvor du blandt andet kommer rundt i huset, og får talt med et bredt udvalgt af dine nye kollegaer. 

Det praktiske - sådan søger du

Ansøgningsfristen er d. 30. juni 2021, men vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery Jan Bökstedt på mail jsb@ditmer.dk eller telefon +45 87 34 22 39.

Send os en ansøgning

Ansøg

Det kan du forvente af os:

Hos Ditmer tror vi på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge og udvikle deres talent og ikke ligge under for bureaukratiske processer. Du vil derfor opleve, at vi altid stræber efter at spille hinanden bedre ved at trække på hinandens styrker og tage ansvar for os selv og hinanden.

Vi praktiserer alt det du kender med frihed under ansvar, et uformelt og afslappet arbejdsmiljø samt kompetente og dygtige kolleger. For nogen lidt af en kliché, men vi er ikke i tvivl om, at du kan mærke det, når du træder ind ad døren hos os.

Ditmer er en del af Visma Consulting DK, og vi har et stort fokus på din faglighed da vi tror på at en dygtig kollega er en glad kollega.

Derfor tilbyder vi blandt andet:
• Faglig udvikling gennem Visma Academy, Pizza og Podcast samt relevant uddannelse,
• Ugentlige "Vidensrundstykker" med faglige indlæg
• Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads.
• Super fede lokaler på Aarhus Ø sammen med andre Visma virksomheder
• Pensions- og forsikringsordning herunder attraktiv sundsforsikring
• En bred vifte af sociale arrangementer (Alt lige fra julefrokost, fredagsbar, DHL-stafet og familieudflugter)

Om Ditmer

Ditmer har eksisteret siden år 2000, hvor vi begyndte i ydmyge lokaler i Viby midtpunkt. Vi er siden da vokset stabilt og blev i 2021 en del af Visma Consulting. Vi er i dag 28 dedikerede digitalister, der sidder på Aarhus Ø sammen med 60 kolleger fra andre dele af Visma.


Styrken finder du i vores forskelligheder. Vi spænder bredt lige fra informationsvidenskaber til dataloger, fra filosofer til musikere. Men fælles for alle i huset er, at vi brænder for vores faglighed og for at indgå i det nære samarbejde med både kolleger og kunder.

Lige siden vi startede, har vi lagt vægt på at møde verden i øjenhøjde og lave digitale løsninger, der gør en forskel for både kunder og brugere i det daglige.

Vi er gået fra at lave små skræddersyede løsninger til i dag at være et fuldvoksent digitaliseringshus der både arbejder med produktudvikling og skræddersyede løsninger baseret på Microsoft .NET.


Vi har været Microsoft Gold Partner stort set siden vi startede, og vi var det første danske medlem af Agile Alliance. Vi har forsat et stærkt teknisk fundament, men vi går i dag bredt til opgaven, som spænder lige fra UX og konceptudvikling, softwareudvikling, implementering.

Send os en ansøgning

Ansøg