Om os

I Ditmer udvikler vi sammen med vores kunder digitale løsninger, som gør livet lettere og skaber smil hos brugere i hele Norden.

I digitaliseringshuset Ditmer er vi mere end 40 ildsjæle, der brænder for at udvikle digitale løsninger sammen med private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi har 16 års erfaring med skabe digitalisering i både stor og lille skala, hvor vi involverer brugerne og sætter mennesket i centrum fra start til slut.

Vi er stærkt inspireret af tankerne om agil udvikling og var det første danske medlem af den internationale sammenslutning Agile Alliance. Vores mål er, at mennesker i fællesskab får arbejdsgange og teknologi til at smelte sammen i nye former, som er smartere og mere effektive end de hidtidige.

Lyder det højpandet? Så tilføjer vi gerne, at vi til daglig arbejder med alt fra strategi, business cases og projektledelse til design, udvikling, implementering, uddannelse, drift og support på kontoret i Aarhus. Og at vi har en kernesund økonomi, har kunder i hele Norden og i mange år har været Microsoft Partner med en Gold Competency

Vi bor i lækre lokaler i Aarhus sammen med vores søsterselskab First Agenda, der står bag en digital mødeløsning af samme navn. Kigger du forbi til en kop kaffe?

Til revisoren

Vores CVR-nr. er 26097274
Vores bankforbindelse er Sydbank, Søndergade 25, 8600 Silkeborg

Vil du vide mere om, hvad vi kan, og hvordan vi arbejder? Så kan Johan helt sikkert hjælpe dig
Johan Bitsch Nielsen
Direktør