Hos Ditmer tilbereder vi maden fra bunden og sætter hver dag en ære i at servere lækker mad af høj kvalitet til alle vores kollegaer. Vi bruger hver dag gode og friske råvarer med fokus på både bæredygtighed og madspild.

Vi søger en engageret og kreativ kok, som har lyst til at indgå i vores lille team på i alt 2 kokke og en køkkenmedhjælper.

Vi forestiller os, at du er faglært kok med et par års erfaring. Den helt rigtige kollega for os, skal være åben og have en positiv indstilling overfor både arbejdsopgaver og kollegaer.

Du vil fortrinsvis arbejde i den ”varme” afdeling, men skal også mestre at lave salater, brød, kager og meget andet, ligesom du også vil indgå i rengøringen, opvasken og egenkontrol.

Vi forventer at du:

  • har en positiv og åben indstilling
  • er mødestabil, engageret og har sans for kvalitet
  • er kreativ og har mod på at prøve nye ting
  • har lyst til at give både kollegaer og kunder en god oplevelse
  • kan lide et godt samarbejde med dine kollegaer og lægger vægt på en god tone og et godt arbejdsmiljø.

Arbejdstiderne ligger i hverdagene i dagtimerne – typisk fra kl. 6:30 til kl. 14:00.

I sjældne tilfælde kan der være en aften- eller weekendvagt i forbindelse med et kunde- eller firmaarrangement.

Det praktiske

Tiltrædelse: 1. august 2020.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2020– møder vi den rette kandidat før frist, er vi klar til at slå til!

Vi holder løbende ansættelsessamtaler så send meget gerne din ansøgning i dag.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Kim Leen på mail kil@ditmer.dk eller tlf. +45 3073 6605.

Send os en ansøgning

Ansøg

Om Ditmer

Ditmer har eksisteret siden år 2000, hvor vi begyndte i ydmyge lokaler i Viby midtpunkt. Vi er siden da vokset stabilt og i dag sidder vi 65 dedikerede digitalister på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Styrken finder du i vores forskelligheder. Vi spænder bredt lige fra informationsvidenskaber til dataloger, fra filosofer til musikere. Men fælles for alle i huset er, at vi brænder for vores faglighed og for at indgå i det nære samarbejde med både kolleger og kunder.

Lige siden vi startede, har vi lagt vægt på at møde verden i øjenhøjde og lave digitale løsninger, der gør en forskel for både kunder og brugere i det daglige.

Vi er gået fra at lave små skræddersyede løsninger til i dag at være et fuldvoksent digitaliseringshus der både arbejder med produktudvikling og skræddersyede løsninger baseret på Microsoft .NET.

Vi har været Microsoft Gold Partner stort set siden vi startede, og vi var det første danske medlem af Agile Alliance. Vi har forsat et stærkt teknisk fundament, men vi går i dag bredt til opgaven, som spænder lige fra UX, udvikling, implementering til drift og hosting.