Om Ditmer

I Ditmer er vi 58 ildsjæle, der siden 2000 har udviklet digitaliseringsløsninger på livet løs. Vi arbejder både med private og offentlige kunder, hvor vi laver projekter, som skaber sammenhæng på tværs af systemer, processer og organisatoriske skel. Projekterne tager udgangspunkt i de organisatoriske behov, og der er ofte tale om skræddersyede digitaliseringsløsninger. 

Lige nu søger vi 2 skarpe ingeniørpraktikanter fra IKT-retningen. Som praktikant får du et alsidigt forløb, hvor du indgår på linje med dine øvrige kollegger. Vi lægger vægt på at have et miljø, hvor dygtighed, læring og resultater betyder mere end bureaukrati og dokumentation.

Det er vigtigt for os, at du i dit praktikforløb får lov til at tage ansvar og lære ved at indgå i dagligdagen på lige fod med din kolleger. Du kommer fra dag 1 til at arbejde med konkrete opgaver, som du er med til at sætte ”live” hos kunder under praktikken.

Vores filosofi er, at dygtige medarbejdere med frihed til at bruge deres talent skaber større resultater end tunge, bureaukratiske processer. Derfor fokuserer vi mere på at udvikle løsninger, der gør en forskel for vores kunder, end på at opfylde beukratiske procedurer. Og det virker, for vi fastholder vores kunder – og får stadig flere nye.

Praktikstillingen 

Hovedvægten i praktiken er på softwareudvikling som teknisk disciplin, men du vil også få fingrene i estimering, usability, arkitektur, projektkoordination, integration, test, idriftsættelse, support, fejlretning og evaluering.

Du kommer især til at arbejde med webudvikling i .NET og Visual Studio, og det være en fordel, hvis du har arbejdet med webudvikling og har en generel forståelse for at arbejde med og mod databaser.

Vi arbejder med:
ASP.NET MVC, JSON, HTML, JavaScript, LESS/SASS og CSS. ADO.NET, Entity frameworks, LINQ samt frameworks og biblioteker som React, Typescript, jQuery, Grunt og Bootstrap m.fl.

I praktikken vil du indgå i en gruppe, hvor du vil varetage opgaver i samspil med dine kolleger. Du får også en fast mentor gennem hele praktikforløbet, og vi lægger stor vægt på, at du lærer en masse gennem konkrete og virkelighedsnære udfordringer. Omvendt må du også gerne kunne lære os noget, så vi bliver endnu dygtigere og forbedrer vores løsninger. 

Om dig

Som person er du udadvendt og trives i et åbent og socialt miljø.  Vi forventer, at du er ærlig, selvstændig og ansvarsbevidst, og at du er nysgerrig efter at forstå kundernes forretning og brugernes behov. Du har allerede vist, at du kan tilegne dig ny viden gennem dit studie og har gode karakterer med i bagagen.

Vi forventer, at du har styr på design patterns og -principper, usability og objektorienteret udvikling både teoretisk og praktisk, og at du interesserer dig for arkitektur og design. Det er et krav, at du har arbejdet med .NET og Visual Studio på studiet.  

Vi betragter praktikforløbet som en almindelig ansættelse. Derfor skal du sende en ansøgning inkl. CV og karakterer, som kan danne basis for en praktiksamtale, hvor vi sammen kan afstemme forventninger.

Vi tilbyder

 • Dygtige og imødekommende kolleger
 • Højt fagligt niveau
 • Konkrete opgaver og udfordringer
 • Masser af læring, udfordringer og grin i hverdagen
 • Ubetinget Danmarks bedste frokostordning
 • Inspirerende og lækre lokaler i Åbyhøj
 • En bred vifte af sociale arrangementer

Det praktiske 

 • Praktikopholdet er fra medio August til ultimo Dec 2020
 • Ansøgningsfristen er den 1. maj 2020
 • Husk at vedlægge CV + foreløbige karakterer
 • Vi afholder praktiksamtaler løbende

Send os en ansøgning

Ansøg

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så er du velkommen til at kontakte udviklingschef Jan Bökstedt på mail jsb@ditmer.dk / +45 87 34 22 39